Wat kunt u verwachten?

Onze cliënt is steeds het middelpunt van onze aandacht. Vanwege onze brede ervaring is ons doel om efficiënt, kosteneffectief en resultaatgericht te werken. Het spreekt voor zich dat we ons houden aan strikte vertrouwelijkheidsnormen.

Ons doel en onze belofte is om de informatie te leveren die u nodig heeft in complexe financiële onderzoeken naar waardebestanddelen. Door een unieke combinatie van analytische, HUMINT en open source informatievergaring, ontrafelen we complexe structuren, vereenvoudigen we de manier waarop waardebestanddelen zijn verborgen en leveren we onomstotelijk bewijs, verkregen en gerapporteerd op een doortastende, wettelijke en vereenvoudigde wijze.

We kunnen uw juridische argumenten presenteren op een manier die voor het rechtssysteem begrijpelijk is en waarover een weloverwogen beslissing kan worden genomen.

We zijn reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het identificeren van de belanghebbende(n) van een entiteit, in de meeste overzeese jurisdicties, waaronder, maar niet beperkt tot, de Britse Maagden Eilanden, Anguilla, Panama, Mauritius, Nauru, Cookeilanden en de Marshalleilanden. We staan sterk in de overtuiging van onze integriteit en bekwaamheden en hebben een succes percentage van 90% tot 100% in wat we doen.

Our information is the key to your success.

Contact Veritas Intelligence

Contact
Nederlands