Over Veritas Intelligence

Veritas Intelligence is een informatie verstrekkend bedrijf, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en India toegewijd tot het verzamelen, analyseren en exploiteren van informatie, meestal door het evalueren van openbare bronnen (OSINT of Open Source Intelligence), de samenwerking met instellingen en gebruikmaking van HUMINT (Human Intelligence). Wij zijn een internationaal georiënteerd bedrijf met de mogelijkheid om, mede door onze vele internationale contacten, informatie te verstrekken aangaande financiële en bedrijfsmatige constructies.

We hebben vele jaren ervaring op het gebied van verhaalsonderzoek (het identificeren van waardebestanddelen, verborgen waardebestanddelen en verborgen vermogen) in Europa, Azië, Australië, Noord-, Midden- en Zuid-Amerika en Afrika. We opereren binnen een wettelijk kader.

Wij zijn tevens in staat om informatie te verschaffen over individuen, bedrijven en zakenpartners wereldwijd, ter ondersteuning van juridische zaken, indien van toepassing.

We zijn dynamisch, onbevreesd en altijd gefocust op resultaat. Ons onderzoekswerk is doortastend en detailgericht. Onze acties zijn tactisch en snel, om degenen die zich willen verbergen, voor te blijven. Deze individuen proberen zich te verschuilen in de mazen van het juridische net, dus opereren wij ook in deze mazen, terwijl we binnen een sterk wettelijk kader blijven om succes te kunnen verzekeren in de ondersteuning van onze cliënten om het beoogde resultaat te bewerkstelligen.

Degenen die financiële overtredingen hebben begaan, worden uiteraard liever niet opgespoord en juridisch verantwoordelijk gesteld voor hun acties. Veritas Intelligence maakt gebruik van wereldwijde voor ons toegankelijke informatiebronnen en heeft een uitgebreide database aan informatie verzameld om over een snelle referentiegids te kunnen beschikken, aangezien de regelgeving continu aan verandering onderhevig is.

Een toenemende trend onder bedrijven, in het bijzonder financiële instellingen, is de problemen rond financiële misdrijven. Dit komt steeds vaker voor, of het nu gaat om een wereldwijde organisatie of een klein bedrijf of vennootschap.

Veritas Intelligence is niet zonder ervaring, gezien het feit dat we in de afgelopen jaren een aantal onderzoeken op hoog niveau en met een hoge netto waarde hebben uitgevoerd.

Our information is the key to your success.

Contact Veritas Intelligence

Contact
Nederlands