Onze Mogelijkheden

Employment Screening Wereldwijd

Employment screening kan worden uitgevoerd als een pre-employment screening of in-employment screening. Wanneer u twijfelt over de geloofwaardigheid van een sollicitant of huidige werknemer, zijn we in staat om de aangeleverde informatie op een CV als ook de arbeidsgeschiedenis te controleren.

Antecedentenonderzoek Wereldwijd

We kunnen een uitgebreid antecedentenonderzoek, ook wel background check of background screening genaamd, uitvoeren op een individu. Wanneer u zeker wilt zijn dat iemand is wie hij of zij beweert te zijn, zowel in zakelijke als persoonlijke sfeer, kunnen we u voorzien van bruikbare informatie. Met deze informatie bent u in staat om de juiste beslissing te nemen met betrekking tot het aannemen van deze persoon, het zakendoen met hem of haar of het aangaan van een persoonlijke relatie.

KYC Programma

Veritas Intelligence werkt met onze cliënten middels een holistische benadering, van human intelligence tot ‘know your client’ onderzoek, waarmee we aantonen dat een persoon of organisatie werkt in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Dit in een robuust raamwerk, om financiële schade en verliezen te voorkomen en risicomodellen voor geavanceerde oplossingen te leveren als antwoord op financiële misdaad. In dit programma bieden we onderzoeken op verschillende niveaus.

Verblijfplaats Programma

In geval een individu probeert te ontsnappen aan een aangegane financiële overeenkomst of na frauduleuze acties en zich probeert te verbergen, bieden wij een speciaal verblijfplaatsprogramma. Dit programma is volledig toegespitst op de situatie en kan wereldwijd worden geïmplementeerd. Met alle actuele technische opsporingsmethodes zal de persoon in kwestie worden gelokaliseerd. Met bijkomende observatie op locatie, kan het actuele verblijfsadres worden vastgesteld. Dit programma verschilt van een standaard adresonderzoek.

Cyber Intelligence

We streven ernaar onze klanten rechtstreeks te beschermen tegen cyber-, financiële en bedrijfsrisico’s met experts die onmiddellijk actie kunnen ondernemen in elke fase van een beveiligingsrisico. We kunnen worden benaderd in elke kwestie met betrekking tot gecompliceerde cyberbeveiliging die de aanwezigheid en prestaties van uw bedrijf beïnvloedt. We hebben de beste talenten en in eigen huis ontwikkelde tools om u te helpen met activiteiten zoals onderzoek, monitoring, webinformatie, operationele risicoanalyse, cyberdreiging, ondersteuning voor datalekken en e-discovery. Onze activiteiten worden ethisch en vertrouwelijk uitgevoerd.

UBO Intelligence

We zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het identificeren van de uiteindelijke begunstigde van een entiteit, in de meeste offshore-rechtsgebieden, inclusief maar niet beperkt tot de Britse Maagdeneilanden, Anguilla, Panama, Mauritius, Nauru, Cookeilanden en de Amerikaanse Marshalleilanden. We zijn sterk in de kennis van onze integriteit, capaciteiten en hebben een slagingspercentage van 90% tot 100% in wat we doen. De aanduiding UBO staat voor Ultimate Beneficial Owner. De UBO is altijd een natuurlijk persoon. Kortom, de Ultimate Beneficial Owner heeft een direct of indirect belang van 25% of meer in het kapitaal van de vennootschap, of kan 25% of meer van de stemrechten uitoefenen op de algemene vergadering. Door ons onderzoek stellen wij het volgende vast: de naam van de UBO; Geboortedatum; Nationaliteit; Land van verblijf; en de aard en omvang van het economisch belang dat de UBO had.

Overige mogelijkheden bij Veritas Intelligence

Veritas Intelligence heeft nog veel meer onderzoeksmogelijkheden. De meeste zijn diensten op maat, aangezien ieder verzoek om informatie uniek is. We zullen u altijd voorzien van de informatie die u behoeft, niets meer en niets minder.

We zullen te allen tijde vooraf een offerte zonder verplichtingen leveren. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen.

Our information is the key to your success.

Contact Veritas Intelligence

Contact
Nederlands